Cancel or Modify Reservations

Divan Group Media

Library at Divan Group

Divan Group, the phenomenon of hotel management of Turkey, carries his own traditional hospitality in Irak where the heart of the business life beats with his economy which has been reconstructed in recent years determining the need of business hotels. Divan Erbil, a five star hotel with 23 floors where become united the luxury and comfort, is continuing to rise day by day as a new star of the city that was born from his ashes.

Patisserie Opening in Qatar

Divan Hotel

DIVAN GROUP IS OPENING ITS FIRST PATISSERIE ABROAD IN QATAR

Divan Group is continuing to grow abroad with its patisseries this time; after its hotel business. The first patisserie abroad is set to open in 2015.

Divan Group, accepted as a trendsetter and a school for the Turkish hospitality and food & beverage sectors for more than half a century, is continuing its growth abroad this time with Divan Patisseries. Group will open its first Divan Patisserie abroad with the partnership of Almana Group.

The first franchise branch will open in the capital of Qatar, Doha in 2015, and employ approximately 50 people for production and management positions.

Communicating with consumers directly in domestic market, and true strong local partnerships abroad…

Güçlü Şeneler, Assistant General Manager of Divan Group, in charge of Supply Chain and Sales, explains the reason why they prefer to have a franchise abroad as follows: “In the local market we prefer to be a patisserie that listens to its consumers without any intermediaries and shapes itself using this valuable feedback instead of utilizing the fast and riskless growth that the franchise model offers. We believe that if we touch our consumers directly in Turkish market, we can answer their needs faster. To be a long term player in international markets, we believe in strong local partnerships. According to our experience, the key to success is to know the market well and physically live in that region.”

In addition, Şeneler expresses the reason for the first partnership abroad to be in Qatar as follows: “We are not entering the market of Qatar today; Divan Turkish delights and chocolates have been successfully present in all the Gulf Countries for a long time now. The positive feedback coming from the consumers of this region and financial analysis we conducted have led us to the conclusion that this market would be a good starting point.”

“Our priority is being accessible; not about financials”

Güçlü Şeneler added that in their partnerships abroad their first priority is not the financials, it is about being a more accessible brand and he also underlines that Divan Group will establish partnerships with those who have at least the same level of excitement, attention and experience as Divan. In addition to increasing their number of shops in Gulf Countries, opening shops in popular metropolitans such as New York, London, and Paris to access the consumers in those important markets are among the growth objectives of Divan Patisseries abroad.

Divan Suites Gaziantep

Divan Hotels

DİVAN GRUBU’NUN GAZİANTEP’TEKİ İKİNCİ OTELİ

DİVAN SUITES GAZİANTEP HİZMETE GİRDİ

Divan Grubu, geçen yıl açtığı iş oteli Divan Gaziantep’in ardından bu yıl da, lüks beklentisi olan misafirlere yönelik ve uzun konaklamalar için vazgeçilmez bir seçenek sunan Divan Suites Gaziantep’i hayata geçirdi. Konfor, şıklık ve lüksün tek çatı altında buluştuğu benzersiz otelde, turistik ve iş amaçlı konaklamalara yönelik hazırlanan 99 adet Superior Oda, 6 adet Deluxe Oda, 2 adet Premium Suite ve 1 adet Presidential Suite bulunuyor.

Divan Grubu, Doğu’nun incisi Gaziantep’teki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2013 yılında açılan iş oteli Divan Gaziantep’in ardından bu yıl da kısa ve uzun süreli konaklamalarda konfor ve lüks beklentisi yüksek olan misafirlere yönelik olarak planlanan Divan Suites Gaziantep’i hizmete sundu.

Estetik mimari ve yerel sanatlarla bezeli iç dekorasyon

Estetik mimari çizgilerin görkemli iç dekorasyon ve lüks hizmet kalitesiyle buluştuğu Divan Suites Gaziantep’te toplam 108 oda bulunuyor. 99 adet Superior Oda, 6 adet Deluxe Oda, 2 adet Premium Suite ve 1 adet Presidential Suite’ten oluşan odalar, hem iş hem de turistik amaçlı konaklamalar için üst düzeyde konfor vaat ediyor.

Yerel zanaatkârlar tarafından yapılan kalem işi ve altın varak çalışmalarla bezenmiş şık odaları, lüksün stilize bir yorumunu sunuyor. Her türlü ayrıntının düşünüldüğü ferah odalarda, benzersiz bir konaklama deneyimi için farklı yastık tiplerinden oluşan bir yastık menüsü de mevcut.

İş toplantıları ve özel organizasyonlar için otelde, bir balo ve bir konferans salonu ile iki toplantı odası yer alıyor. Profesyonel bir düğün ekibinin destek verdiği balo salonu, 250 kişilik bir resepsiyon veya 180 kişilik bir yemek organizasyonuna imkan verecek şekilde tasarlanmış. Konferans salonu ve toplantı odalarında ise, en gelişmiş teknoloji kullanılıyor.

Özgün lezzetler, avantajlı konum

Türk ve Dünya Mutfağı’ndan lezzetli örnekler sunan Cafe Divan’da misafirlere hem özgün yemekler hem de atıştırmalık tatlar sunuluyor. Lobby Lounge & Bar’da ise, zengin içecek menüsüne gurme aperatifler eşlik ediyor. Ayrıca otel içerisinde, Divan Pastanesinin geleneksel lezzetleri olan madlen, pralin ve lokumların bulunduğu bir köşe de yer alıyor.

Tarihi İpek Yolu üzerinde ve Gaziantep’in merkezinde konumlanan Divan Suites Gaziantep, havaalanına yalnızca 23 km. uzaklıkta yer alıyor. Tarihi çarşılara, müzelere ve kaleye olan yakınlığıyla da dikkat çeken Divan Suites Gaziantep, turistik amaçlı konaklamalar için de benzersiz bir seçenek sunuyor.

Lüksün yeniden yorumlandığı Divan Suites Gaziantep, görkemli iç dekorasyonu, konforlu odaları, özgün lezzetleri ve üstün hizmet kalitesiyle misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi vaat ediyor.

Ayrıntılı Bilgi İçin:

Hande Mimarsinanoğlu

Strateji Parkı İletişim Danışmanlık

hande.mimarsinanoglu@stratejiparki.com

Divan Suites Istanbul G-Plus

Divan Hotel

İSTANBUL’UN PARLAYAN YILDIZI GÜNEŞLİ’DE BENZERSİZ BİR PROJE:

DİVAN SUITES İSTANBUL G-PLUS

Grubu, Mar Yapı ile birlikte İstanbul’un değer kazanan yaşam ve iş merkezi Güneşli’de benzersiz bir projeye daha imza atıyor. Divan Suites İstanbul G-Plus, 120 Standart Oda, 6 Deluxe Oda, 10 Junior Suite ve 4 Corner Suite’ten oluşan 140 odasıyla, kısa dönemli iş seyahatlerinin yanı sıra uzun süreli konaklamalarda da misafirlerine en üst düzeyde konfor vaat ediyor.

Türkiye’nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul’un yükselen yatırım merkezi Güneşli’de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites İstanbul G-Plus, 120 Standart Oda, 6 Deluxe Oda, 10 Junior Suite ve 4 Corner Suite’ten oluşan 140 odasıyla hem kısa iş seyahatleri hem de uzun süreli konaklamalar için ideal bir seçenek sunuyor.

İş Seyahatlerinde En Üst Düzeyde Konfor

Divan Suites İstanbul G-Plus, misafirlerine en üst düzeyde konfor vaat ediyor. Özellikle iş seyahatleri için konaklama yapan kişilere yönelik her ayrıntının düşünüldüğü odalarda, misafirlerin rahat etmeleri için farklı tip ve ebatlarda yastıkların bulunduğu bir “yastık menüsü” yer alıyor. Konforlu ve ergonomik odalarında aynı zamanda son teknolojinin avantajlarından yararlanma olanağı da sunuluyor.

Otelde ayrıca, Divan’a özgü gurme lezzetleri tatmak isteyenler için Divan Brasserie ve nefis kokulu bir kahve veya serinletici bir aperatif almak isteyenler için zengin seçenekli bir menüye sahip Lobby Bar hizmet veriyor.

Divan Suites İstanbul G-Plus’ta iş toplantıları ve özel organizasyonlar için toplam 7 salondan oluşan 480 m2lik toplantı alanı mevcut. Yüksek teknolojiye sahip görsel ve işitsel ekipman, business centre, tecrübeli profesyonel teknik ekip ve kişisel asistan gibi hizmetlerin yer aldığı toplantı salonları sessiz ve rahat bir çalışma ortamı sunuyor.

Toplantıların ve iş günü sonrasının yorgunluğundan arınmak için, Divan Suites İstanbul G-Plus bünyesinde ayrıca tam donanımlı bir fitness ve spa merkezi de yer alıyor.

Divan Suites İstanbul G-Plus’ın, Atatürk Havalimanı’na, önemli iş merkezlerine, fuar alanlarına yakınlığı ve merkezi konumu da sunduğu avantajlar arasında. Ayrıca, İstanbul’un tarihi bölgelerine, popüler alışveriş merkezlerine ve restoranlarına olan yakınlığı da konukları cezbediyor.

Divan Suites İstanbul G-Plus; şık ve ergonomik odaları, en üst düzeyde sunduğu konforu, benzersiz lezzetleri, son teknolojiyle donatılmış toplantı odaları, spa & fitness merkezi ve merkezi konumuyla, Güneşli’de ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi sunuyor.

Ayrıntılı Bilgi İçin:

Hande Mimarsinanoğlu