Gönder
İptal veya Değişiklik

Divan Group Media

Tripadvisor Seçti: Ankara’nın En İyi Oteli Divan Çukurhan!

Divan Çukurhan, aylık 50 milyonu aşan ziyaretçi sayısıyla dünyanın en popüler seyahat sitesi olan TripAdvisor tarafından Ankara’nın en iyi oteli seçildi. 153 otel arasından birinci seçilen Divan Çukurhan, TripAdvisor Mükemmeliyet Sertifikası almaya hak kazandı.

Dünyada milyonlarca kişinin seyahatlerini planlamak ve en doğru bilgiyi almak için başvurduğu TripAdvisor sitesinde yapılan oylama sonucu, Ankara’nın en iyi hizmet veren otelleri belirlendi. Yapılan oylamada  Divan Çukurhan, 153 otel arasından birinci seçilerek “Ankara’nın en iyisi” oldu.

16. yy’da bir kervansaray olarak inşa edilen Ankara Kalesi’ndeki tarihi Çukurhan’ın restore edilmesiyle butik bir otele dönüşen Divan Çukurhan, masalsı bir atmosferde konaklamak isteyenlere farklı bir alternatif sunuyor. 19  odalı butik bir otel olan Divan Çukurhan’ın her odası ayrı bir konsepte sahip. Bambu, Hint, İngiliz, Osmanlı, Tibet, Venedik, Boğaz, Pekin, Kraliyet Odası gibi birbirinden farklı mimari anlayışlarda tasarlanan bu odalar, konuklarına bambaşka dünyaların kapılarını açıyor. Yine otel içerisinde yer alan Çengelhan Brasserie’de ise, Osmanlı mutfağını çağdaş bir yorumla sentezleyerek oluşturulan benzersiz lezzetler bulunuyor. Divan Çukurhan, geleneksel Divan konukseverliğini ve hizmet anlayışını sunmaya devam ediyor.

Divan Erbil, Tripadvisor Ödülüne Layık Görüldü

Divan Erbil, aylık 50 milyonu aşan ziyaretçi sayısıyla dünyanın en popüler seyahat sitesi olan TripAdvisor tarafından ödüle layık görüldü. 57 otel arasından birinci seçilerek TripAdvisor Mükemmeliyet Sertifikası alan Divan Erbil’in üstün hizmet anlayışı bir kez daha belgelendi.

Dünyada milyonlarca kişinin seyahatlerini planlamak ve en doğru bilgiyi almak için başvurduğu TripAdvisor sitesinde yapılan oylama sonucu, dünya genelinde 2015 yılındaki en iyi hizmet veren oteller belirlendi. Yarışmada Divan Erbil, 108 kullanıcı oyuyla 57 otel arasından birinci seçilerek mükemmeller listesinde yer aldı.

Birbirinden farklı konaklama seçeneklerini içeren 228 odasıyla beş yıldızlı bir otel olan Divan Erbil; bir ve iki yatak odalı çatı apartman daireleri, rezidansları, süit ve deluxe odalarıyla, misafirlerine Divan’ın üstün hizmet kalitesini yaşatmayı amaçlıyor. 40 metrekareden büyük olan modern ve şık döşenmiş Deluxe odalarıyla otel, business konseptli bir otelin tüm olanaklarını sunuyor.  Otelin 21. Katında yer alan QI 21 Sushi ve Grill Restaurant, dünya mutfaklarından farklı lezzetler sunan Seasons Restaurant, Teras Bar,  SPA & fitness center ve kapalı yüzme havuzu ile toplam 1350 m2lik toplantı alanı ve iş merkeziyle Divan Erbil, geleneksel Divan konukseverliğini ve hizmet anlayışını sunmaya devam ediyor.